En framtidsförening

Träsnidaren Östermalm är ett av Umeås mest attraktiva bostadsområden och även en attraktiv bostadsrättsförening. Den arkitektoniska utformningen av området har skapat en särskild känsla av trivsel.

Området har ett exklusivt läge med bekvämt gångavstånd till såväl centrum som Umeås största arbetsplatser: Norrlands universitetssjukhus och Umeå universitet. Dessutom ligger den nya järnvägsstationen Umeå Östra och Botniabanan bara några hundra meter från Träsnidaren Östermalm. Runt stationen sker nybyggnationer av bostäder och service, vilket gör att tyngdpunkten i stan alltmer kommer att förskjutas mot vårt område — öst på stan.

Tack vare engagerade människor, dvs en aktiv styrelse, aktiva medlemmar, intressegrupper och personal från Riksbyggen utvecklas vår bostadsrättsförening ständigt och behåller en fortsatt hög servicenivå, en väl fungerande fastighetsskötsel samt väldigt god ekonomi. Vi är en förening som inte bara satsar på ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Vi sätter även den sociala hållbarheten högt upp på agendan. Det känns bra och tryggt!